Dacia Kampány 2018

„Gyere Gyopárosfürdőre, és nyerj egy autót!” – új kampányt indít Gyopárosfürdő.

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő bejelentette, hogy egy egész éven átívelő kampányt hív életre 2018. február 5-től 2018. december 9-ig, mely egy nyereményjátékon alapul.

A fürdőbe látogató vendégek a fürdő szolgáltatásain túl találkozhatnak a mai naptól egy regisztrációs ponttal, ahol kihelyezett tabletjeink segítségével egy kérdés megválaszolását és regisztrációt követően bekerülnek egy „kalapba”, mely következtében minden hónap végén és az év végi sorsoláson is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Ezen kampány országos médiumokban, térségi és helyi szinten is megjelenik majd az év folyamán, továbbá az online jelenlétünk vezérfonalát is szolgálja majd. Marketingkampányunk célja a fürdő szolgáltatásain túl pluszmotiváció biztosítása az utazni vágyók számára, ezen kampány értékét a szolgáltatók és a fürdő üzemeltetői is tudják érvényesíteni mindennapjaikban.

2018 februárjától a fürdőbe látogató vendégeink mindegyike lehetőséget kap jelentkezni nyereményjátékunkra, melynek keretein belül hetente páros fürdőbelépővel, havonta wellnessutazással és év végén egy vadonatúj Dacia Duster 1.6 Prestige típusú gépjárművel gazdagodhatnak a Renault Hungária jóvoltából.

A fődíj sorsolása nyilvános keretek között közjegyző jelenlétében 2018. december 10-én lesz.

„Gondolj egy nyereményre!… Itt megtalálod!”

Link:  https://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/nyeremenyjatek-2018

A nyereményjáték az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. szervezésében 2018. február 5. és 2018. december 9. között történik. A játékban résztvevők az Általános Szerződési Feltételeket elfogadják, és magukra nézve kötelezőként ismerik el. Általános Szerződési Feltételek: www.gyoparosfurdo.hu/aszf

Beharangozó kisfilm:

„Gondolj egy nyereményre!… Itt megtalálod!”

Hivatalos kreatívunk:

Dacia Kampány 2018

 

_______________________________________________________________________

Fürdőzni érkezett Gyopárosfürdőre, egy vadonat új Daciaval tért haza

Gyopárosfürdő egy nem mindennapi nyereményjátékot hívott életre az idei évben, melynek a fődíja nem más volt, mint egy Dacia Duster 1.6 SCe Prestige típusú gépjármű.

A játék időtartama alatt (február 5. és december 9. között) a Gyopárosi Gyógy-, Park-és Élményfürdő látogatói közül több tízezren töltötték ki kérdőívünket a főpénztárnál található regisztrációs ponton, hogy részt vehessenek játékunkban. Közöttük minden héten kisorsoltunk egy páros fürdőbelépőt, havonta pedig egy 2 fő részére szóló wellness-utazást.

A játék végeztével elérkeztünk azonban a fődíj sorsolásához is, mely december 10-én délután közjegyzői jelenlétben meg is történt. Szerencsés játékosunk, aki december 20-án a békéscsabai Meszlényi Autó Kft-nél hivatalosan is átvehette vadonatúj Dacia Duster-jét:  VIZI KLAUDIA RENÁTAakinek ezúton is gratulálunk!

“Klaudia igazán meglepődött, amikor felhívtam és közöltem vele a jó hírt, miszerint idén a karácsonyfa alatt egy autó fogja várni a családot!”- hangsúlyozta Kiss László, a kampányt megalkotó marketing-manager

A promóciós kampány ideje alatt több, mint ötvenen gazdagodtak értékes ajándékokkal, miközben önfeledten fürdőzhettek a gyopárosi gyógyvízben.

Nekik is szívből gratulálunk és egyúttal mindenkinek köszönjük, aki az idei évben részt vett ezen kezdeményezésünkben!

“Gondolj egy élményre!…Itt megtalálod!”